Cirkusskolan flyttar !
Efter sommaren kommer cirkusskolan flytta in i för oss två nya lokaler.
Den ena är i Alphyddan ca 150m från Sickla köpkvarter så ingen större skillnad att ta sig dit för de som väljer att gå där :)

Den andra lokalen är Teatern i Älta Kulturknut som vi cirkusanpassat med riggpunkter och massa akrobatikmattor mm.

Det som kommer bli extra bra tycker vi är att nu kommer eleverna kunna sitta bekvämt utanför och tex plugga eller prata med kompisar innan och efter lektionen :)
I alphyddan delar vi lokalen med Nacka Dans och Teater som haft lokalen i åratal och fixat till dem med massa aktiviteter.

Den andra skillnaden är att vi kommer minst en gång per år hålla alla uppvisningar i Älta Kulturknut då den scenen tar in mycket mer publik samt alla kommer kunna sitta bekvämt och se bra :)

Den kanske största skilnaden blir att vi kommer ha nya dagar/tider för vissa grupper mån/tis men det blir bara små ändringar för ons/tor/sön.

OBS!!! Gamla elever från Nacka behöver bara skicka ett mail med vilken grupp ni vill flytta till, Och elever från Övriga kommuner kommer få en kod 1 juni som gäller som förtur mot nya elever i två veckor, därefter kommer förturen tas bort och det är först till kvarn på de platser som finns kvar.

Viktigt information för nya elever från Nacka
1. Gå in på www.nacka.se/kulturskolor
2. Logga in genom Min sida. Du behöver e-legitimation.
3. Gå in på Ansökan, gå vidare och fyll i personuppgifter och lägg till elev.
4. Filtrera fram önskade kurser, lägg dem i kundvagnen och skicka ansökan.
5. Inom 14 arbetsdagar får ni svar från den kulturskola ni har anmält er till. Bekräfta om ni vill ha platsen.

Vill du ha hjälp med anmälan
Obs! endast för Nackaelever.
Gå till ditt närmaste bibliotek eller ring kommunens kontaktcenter: 08-718 80 00.
Elever får gå upp till fyra kurser samtidigt.

Avsluta en kurs för Nackaelever
Du behåller platsen på kulturskolan tills du säger upp den. Du säger upp en kurs under Min sida. Vill du säga upp en kursplats för vårterminen behöver du göra det före den 30 november och för höstterminen före den 31 maj för att undvika att bli betalningsskyldig för nästa termin.

GDPR VAD GÄLLER NU ?
Vi på Circus Le Fou AB behöver samla in vissa uppgifter om er/ert barn eller elev då vi i vissa fall behöver redovisa mot komun eller staten.
Varför vi behöver telefon och E-post är för allas säkerhet, då om en olycka skulle inträffa behöver vi kunna kontakta målsman eller närstående.
Lärare och administrativ pesonal på Circus Le Fou kommer endast ha tillgång till era uppgifter medans elev går hos oss, efter det är det endast nyckelpersoner på företaget som har tillgång till uppgifterna.
Obs! vi kommer inte längre kräva de fyra sista siffrorna i personnr.