Glada nyheter nu kommer vi utöka våra specialinriktningar.
För bästa resultat bör elever över 10år gå i två grupper, Vi rekomenderar en "vanlig" grupp och en specialgrupp men vill man bara gå specialgrupp går det bra med :)
Obs! det är ingen uppvisning i specialgrupp då det är tänkt som en extragrupp för de elever som går två gånger i veckan.
Specialgrupper har ingen uppvisning.

Måndagar 
Luft 10-12år med två inriktningar tyg/hammock eller trapets/ring.
Denna grupp som inriktar sig på de elever som vill fördjupa sig i trapets tyg och ring.
Du bör minst gått 2-3 terminer på cirkusskolan innan du söker dig hit, samt behörska minst 7-15 tricks i det redskap du väljer som inriktning.

Torsdagar en kurs i två åldrar
Akrobatik handstående och parakrobatik 10-12år samt 13-18år.
Vi delar in eleverna efter ålder men även efter nivå i vissa moment.
Detta är en grupp där vi inriktar oss på akrobatik på långmatta såsom mjukisar flick-flack vissa volter samt handstående och parakrobatik.
Alla tränar lite av varje men man väljer en huvudinriktning, om man väljer parakrobatik så behöver man ha anmält sig med en kompis då det kan vara svårt att para ihop på plats.
Om du väljer akrobatik eller handstående så bör du ha bra grundkunskaper såsom att kunna hjula, handstående nerrullning mm väljer man parakrobatik bör man ha tränat minst 1-2 terminer med den man anmäler sig med.

Söndagar tre kurser
Balans och jonglering 11-18år.
För dig som gillar balans på lina rolla-bolla och klot samt jonglering med bollar kägglor flowerstix diabolo mm.
Alla kommer testa alla saker men man väljer sin egen inriktning som man tränar mest på.
Krav är att kunna grunderna i något av redskapen.

Luft (trapets och ring) 13-18år
Detta är en inriktningsgrupp för dig som tränat minst 3 terminer med trapets eller ring som inriktning, du bör kunna minst 10-15 tricks 

Luft (tyg och rep) 13-18år
Detta är en inriktningsgrupp för dig som tränat minst 3 terminer med tyg eller rep som inriktning, du bör kunna minst 10-15 tricks