Obs! Viktigt
Under 16 juni till 19 augusti kommer elever från övriga komuner endast kunna anmäla sig på reservlista/kölista då vi har förtur för elever från Nacka.
Vi ger löpande ut platser till de som står på reservlista/kölista.

Torsdagar Akrobatik Årskurs 4-6
Voltakro samt handstående och parakrobatik.

När tor kl 17:45
Start V35, 29 aug
Lov V44, 31 okt
Lov V47,
Avslutning V48 kl 17:30-19:30

Detta är en grupp där vi inriktar oss på akrobatik på långmatta såsom mjukisar flick-flack vissa volter samt handstående och parakrobatik.
Alla tränar lite av varje men man väljer en huvudinriktning, om man väljer parakrobatik så behöver man ha anmält sig med en kompis då det kan vara svårt att para ihop på plats.
Om du väljer akrobatik eller handstående så bör du ha bra grundkunskaper såsom att kunna hjula, handstående nerrullning mm väljer man parakrobatik bör man ha tränat minst 1-2 terminer med den man anmäler sig med.
Det är ingen uppvisning i specialgrupp då det är tänkt som en extragrupp för de elever som går två gånger i veckan.

VIKTIGT!
Är du skriven i Nacka görs anmälningen via Nackas hemsida