Elever från Nacka kommer att anmäla sig via www.nacka.se/kulturskolor och övriga elever anmäler sig på denna sida.
Obs! viktigt att anmäla sig innan 14 juni om man vill ha plats då vi kommer stänga ner anmälningar från andra komuner än nacka och bara ha en kölista för dessa som kommer erbjudas platser i mån om plats.
Det stora nya är att vi blivit auktoriserade som kulturskola i Nacka det betyder att ni som är elever från Nacka kommer anmäla er via Nacka kommuns hemsida och terminspriset är satt till 1750kr för en grupp endast elever från Nacka.
För alla andra elever så kommer anmälningen ske på vår egen hemsida och priset kommer vara 2150kr per termin och grupp eller 3995kr för två grupper.

Vi kommer ha fler inriktningsgrupper efter sommaren bla så kommer voltakro byte lite inriktning och vara mer golvakro, parakro och handstånde, samt en grupp med balans/jonglering.
Att vi blivit auktoriserade betyder bla att vi kommer ha 27ggr per år istället för 24ggr som förut.

Vi kommer även kunna erbjuda klasser inom dans, drama samt bild och form vissa klasser kommer erbjudas redan nästa termin.
Mer info om allt detta kommer finnas på hemsidan från juni och uppdateras vartefter.

Viktigt information för elever från Nacka.
Detta gäller endast elever skrivna i Nacka, Elever från övriga komuner kommer anmäla sig på denna sida
4-14 juni är det bara anmälan för elever som gått innan övriga elever kan anmäla sig från 18e juni

1. Mellan den 4-14 juni gäller bara de som gått förra terminen , gå in på www.nacka.se/kulturskolor
2. Logga in genom Min sida. Du behöver e-legitimation.
3. Gå in på Ansökan, gå vidare och fyll i personuppgifter och lägg till elev.
4. Filtrera fram önskade kurser, lägg dem i kundvagnen och skicka ansökan.
5. Inom 14 arbetsdagar får ni svar från den kulturskola ni har anmält er till. Bekräfta om ni vill ha platsen.

Vill du ha hjälp med anmälan, gå till ditt närmaste bibliotek eller ring kommunens kontaktcenter: 08-718 80 00.
Elever får gå upp till fyra kurser samtidigt.

GDPR VAD GÄLLER NU ?
Vi på Circus Le Fou AB behöver samla in vissa uppgifter om er/ert barn eller elev då vi i vissa fall behöver redovisa mot komun eller staten.
Varför vi behöver telefon och E-post är för allas säkerhet, då om en olycka skulle inträffa behöver vi kunna kontakta målsman eller närstående.
Lärare och administrativ pesonal på Circus Le Fou kommer endast ha tillgång till era uppgifter medans elev går hos oss, efter det är det endast nyckelpersoner på företaget som har tillgång till uppgifterna.
Obs! vi kommer inte längre kräva de fyra sista siffrorna i personnr.