Info och regler för cirkusskola och öppenträning

• Anmälan är bindande, ingen återbetalning sker
  • Inga föräldrar i lokalen under träning (då många barn får prestationsångest).
  • Behandla både tränare och elever med respekt.
  • Stör inte de andra som tränar i cirkushallen.
  • Ingen mat får ätas i träningshallen.
  • Alla kurser skall betalas i förskott.
  • Foto under lektioner får endast ske med godkännande från cirkustränarna.
  • Foto under öppen träning får endast tas med mobilkamera inga blixtar.
  • Utgör man en säkerhets risk till andra genom sitt agerande kan man stängas av från träningen.
  • Lyssnar man ej på läraren kan vi ringa målsman och be dem hämta eleven.
  • Administrativa kostnader 350kr för återbetalning.
  • Foton/film tagna under lektioner samt uppvisningar kan användas på hemsidan och i reklam för Cirkusskolan.

OBS!

De som ej följer dessa regler kan efter tillsägelse uteslutas från träningarna utan återbetalning.

Ångerrätt

Vi har gått över till kortbetalning direkt vid anmälan, då vi ej kan ha flera system samtidigt.

Under kursverksamhet så svarar vi på mail ungefär två gånger i veckan och under loven mer sporadiskt.

När man har betalat så skickas en bekräftelse på att betalningen är godkänd och detta är den bekräftelsen man får.

Vi använder oss inte utav någon kölista på cirkusskolan.

Våra teminskurser från 7år och upp är dubbellektioner 2X45min där första lektionen 45min är uppvärmning och grund akro och nästa 45min är teknik tex trapets, tyg,  jonglering  mm.

Vi har 7-års gräns på lovkurser som anordnas dvs. under påsklov, sommarlov o.s.v.

Det är bra att ha mjuka gympakläder på sig. Gärna t-shirt (ej linne) och långbyxor eller trekvartsbyxor (ej shorts) då rep från trapets mm kan ge skavsår i knäveck eller armhålor. Ta gärna med vattenflaska men lämna den vid skohyllan (ta ej in i lokalen). Det är även bra om man ätit en frukt eller macka innan lektionen då det går åt mycket energi på cirkusen.

5-6 års-grupperna har en lektion på 45 min. Alla andra grupper har dubbellektion där man har 2x45 min, i form av t.ex. 45 min grundakrobatik samt 45 min teknikträning i t.ex. trapets, tyg, jonglering m.m.

Full återbetalning sker endast om en kurs ställs in, byter tid eller dag.
Vid längre sjukdom (minst 4 tillfällen i rad) styrkt med läkarintyg återbetalas för de gånger man ej kan deltaga minus administrativa kostnader.
Vid skada/sjukdom som gör att man ej kan delta på hela terminen betalas kursavgiften minus administrativa kostnader tillbaka.
Administrativa kostnader 350kr för återbetalning.