Info och regler för cirkusskolan och träning på Circus Le Fou AB

Information om behandling av personuppgifter hos Circus Le Fou AB.

Vi på Circus Le Fou AB lämnar inte ut era eller elevens uppgifter till andra än till tex myndigheter eller liknande instanser som kräver dessa för redovisning av tex sökta bidrag mm.
Vi skickar endast ut info om kurser och annat som är kopplat till Circus Le Fou AB.
Våra Lärare samt administrativ personal kommer ha tillgång till era/elevens uppgifter under det att de är elever hos oss för säkerhetens skull, då om en olycka händer behöver vi kunna komma i kontakt med målmän eller andra som är kopplade till personen i fråga.
Efter kursomgångens slut så kommer bara vissa nyckelpersoner i företaget ha tillgång till info då vi i vissa fall måste arkivera uppgifter i upp till 7år för redovisning mot staten eller myndigheter.

Mvh Kristoffer Sylwan

• Anmälan är bindande, ingen återbetalning sker
  • Inga föräldrar i lokalen under träning (då många barn får prestationsångest).
  • Behandla både tränare och elever med respekt.
  • Stör inte de andra som tränar i cirkushallen.
  • Ingen mat får ätas i träningshallen.
  • Alla kurser skall betalas i förskott.
  • Foto under lektioner får endast ske med godkännande från cirkustränarna.
  • Foto under öppen träning får endast tas med mobilkamera inga blixtar.
  • Utgör man en säkerhets risk till andra genom sitt agerande kan man stängas av från träningen.
  • Lyssnar man ej på läraren kan vi ringa målsman och be dem hämta eleven.
  • Administrativa kostnader 350kr för återbetalning.
  • Foton/film tagna under lektioner samt uppvisningar kan användas på hemsidan och i reklam för Cirkusskolan.

OBS!

De som ej följer dessa regler kan efter tillsägelse uteslutas från träningarna utan återbetalning.

Ångerrätt

Vi har gått över till kortbetalning direkt vid anmälan, då vi ej kan ha flera system samtidigt.

Under kursverksamhet så svarar vi på mail ungefär två gånger i veckan och under loven mer sporadiskt.

När man har betalat så skickas en bekräftelse på att betalningen är godkänd och detta är den bekräftelsen man får.

Vi använder oss inte utav någon kölista på cirkusskolan.

Vi har 7-års gräns på lovkurser som anordnas dvs. under påsklov, sommarlov o.s.v.

Det är bra att ha mjuka gympakläder på sig. Gärna t-shirt (ej linne) och långbyxor eller trekvartsbyxor (ej shorts) då rep från trapets mm kan ge skavsår i knäveck eller armhålor. Ta gärna med vattenflaska men lämna den vid skohyllan (ta ej in i lokalen). Det är även bra om man ätit en frukt eller macka innan lektionen då det går åt mycket energi på cirkusen.

Full återbetalning sker endast om en kurs ställs in, byter tid eller dag.
Vid längre sjukdom (minst 4 tillfällen i rad) styrkt med läkarintyg återbetalas för de gånger man ej kan deltaga minus administrativa kostnader.
Vid skada/sjukdom som gör att man ej kan delta på hela terminen betalas kursavgiften minus administrativa kostnader tillbaka.
Administrativa kostnader 350kr för återbetalning.