Pelle Tillö

Dea Lundström

Dea började sin karriär som sexåring efter att ha sett en cirkusföreställning och snabbt bestämde sig för att bli cirkusprinsessa. Hon tog kvällskurser i cirkus innan började jobba med Cirkus Cirkör år 2009 i deras unga show-grupp, Ung Cirkör, som skapade föreställningar och gjorde event och uppvisningar runt om i hela Sverige.
Gymnasievalet blev självklart cirkusgymnasiet i Alby år 2012, varpå hon blev antagen till DOCH - Dans och Cirkushögskolan år 2015, där hon nu utbildar sig. 

Dea specialiserar sig i handstående, akrobatik, parakrobatik och teater men har grunder och undervisar i de flesta discipliner. Hon har undervisat i fem år och uppträtt aktivt i sju år. 
 

Walter Berndtsson

 Emily Föyen

 

Emily har tränat cirkus sen 1995 då hon gick cirkuslinjen på Marieborgs folkhögskola.

Efter det har Emily arbetat som artist med ring, vighet och eld.

Emily är även hon en av grundarna av cirkusskolan och arbetat som cirkuslärare sen 1997.

Ring, pyramid, vighet och nummerträning hör till Emilys områden.

Emily och Kristoffer driver även ett cirkusevent företag, Circus Le Fou AB som hyr ut och säljer det mesta inom cirkus.


 

Aggeliki  meli

Lansana Camara

Maria Kuzmin

Maria började med dans, skådespel och sport redan vid 5 års ålder, varpå vid 15 hon bestämde sig att slå ihop dessa – då blir det ju cirkus!
Började Cirkusgymnasiet vid 16 och har nu sedan examen jobbat i 1,5 år enbart som frilansande artist, med bakgrund av 14 års erfarenhet på scen och 4 år av undervisande.
Hon specialiserar sig inom luftakrobatik, teater, dansakrobatik och koreografi, men har grunder inom och undervisar de flesta discipliner.

Sandra Åkerlund

Sandra började som tränare i poledance hos oss år 2012. Blev sedan lärare för oss på cirkusskolan på våren 2013, hon har tidigare tränat gymnastik och nu poledance och cirkus. Hennes specialområde inom cirkus är tyg, trapets och vighet.


 

Jakob Mellin

Linnea Backgård

Tränare och cirkusartist, specialiserad på luftakrobatik
Utbildning:
Cirkuspiloterna Stockholm - Cirkus Cirkör
Statscirkusskolan i Moskva
AFUK - Akademiet for Utemmet Kreativitet, Köpenhamn,
Magisterexamen i Performing Arts från Stdh - Stockholms Dramatiska Högskola
Tränare för barn, ungdomar och vuxna i cirkus sedan 1999.
Jobbar även som artist och har uppträtt på galor, i produktioner och allehanda sammanhang på bl a Riksteatern, Värmlandsoperan, Cirkus i Stockholm, Berns, Södra Teatern, Stadsteatern i Skärholmen, Friends Arena och Globen för att nämna några. 

Batsugar Tsendjav

Lektor på dans och cirkushögskolan.
 

Norea Hoem

Har jobbat med 6-8 åringar i cirkus på en skola i Oslo (Sköyen skole) i fjol samt under vårterminen på SirkusSmulene som är en mer etablerad cirkusskola i Oslo, 8-18 år.  Har också haft diverse småjobb i förbindelse med festivaler, workshops och liknadne.
Utbildningasmässigt har jag gått cirkuslinjen på Fjordane Folkhöyskole och efter det tränat i olika grupper och mycket själv.  Har också varit aktiv för ungdomccirkus i Oslo og Norge genom ungSirkunst samt Sirkunst som är norskt nätverk för nycirkus där jag numera sitter i styret.
Huvuddicipliner har varit tissue och trapets men jag kan grunderna i det mesta.  Just nu tränar hon mest handstående och akrobatik.

Foto Jennie Rehbinder Foto Jennie Rehbinder

Lina Isaksson

Lina började som åttaåring på truppgymnastik men slutade när hon hittade cirkusen. Hon startade på skarpnäcks kulturskola och fortsatte sedan på Le Fou Cirkusskola och gick där tills hon började  på Cirkus Cirkörs gymnasieprogram för nycirkus.
Lina har varit specialiserad i tyg men tränar nu främst handstående.

Sunniva Løvland Byvard

Sunniva  har hela sitt liv varit intresserad av sport, dans, rörelse, teater, resor etc och har de senaste åren arbetat med Danish Youth Röda Korset där hon till exempel har bott i Jordanien och Irak för att arbeta med utsatta kvinnor och unga genom dans och cirkus. De senaste 3 åren har hon också gått på AFUK i Köpenhamn där hon verkligen har blivit biten av cirkus och sin disciplin, handstående. Handstående är för henne friheten att vara kreativ när som helst. Det kräver både styrka, flexibilitet och inte minst balans! Men allt detta är något du kan träna dig till! Nu har Sunniva blivit antagen till DOCH och ser fram emot 3 stora år.

David Eriksson

 Sara Lundstedt

 

Sara började vid 5 års ålder på Ludvika minicirkus och har tränat där tills hon kom in på Circus Space i London 2003. Tre år senare gick hon ut och har sedan dess arbetat som profesionell cirkusartist. Hennes specialområden är ring, handstående, vighet och tyg.

Fouzia Rakez (Fofo)

 Einar Kling-Odencrants


Einar började arbeta som jongleringslärare på onsdagar hos Le Fou under andra halvan av 2010. Under 2011 kommer han även att börja arbeta på bland annat söndagar. Einar har gått cirkusgymnasiet i Alby under tre år och utbildning på dans- och cirkushögskolan i Stockholm.

Imogen Huzel

Moved to Sweden in september of 2013 to begin studying at DOCH circus university, specialising in hand balancing. Before this I have been a competitive gymnast for 13 years in sports acrobatics, and a coach for 5 years, teaching acrobatics to children. As a performer I have worked at the Hippodrome Circus in Great Yarmouth for 4 seasons, and have performed many corporate events around the UK as an aerialist, hand balancer and flyer.   

Foto Kristoffer Sylwan Foto Kristoffer Sylwan

 Ronnie Nilsson

 

Ronnie har gått cirkusgymnasiet i Gävle samt cirkuspiloterna 97- till 98. Därefter har Ronnie arbetat som cirkusartist i ett flertal stora shower världen över.
Ronnies inriktning är akrobatik och eld.

Moa Jedestav