Geira Föyen

Geira har tränat cirkus sen hon var 4 år. Hon är före detta elev på Le fou cirkusskola och har varit med som elev nästan sen cirkusskolan grundades. Sommaren 2014 så började hon som ungdomstränare på cirkusskolan i Strängnäs. Hösten 2015 började hon undervisa här på cirkusskolan i Stockholm. Geiras huvudinriktning är luftakrobatik i ring men hon har goda kunskaper inom de flesta disciplinerna.

Anna-Lena Fredin

Anna-Lena har en bakgrund i teater och har bland annat gått Calle flygare.

Hon har varit med i cirkusskolan sen början av 2000-talet.

Hennes inrikting är barngrupper, trapets, grunder i akrobatik, lindans och luft.

Olivia Bjurling

Kristoffer Sylwan

Kristoffer har gått på bla. Gycklarlinjen -95- , Cirkuslinjen -95-till -96- cirkuspiloterna -97- till -98-

Sedan 1997 har Kristoffer arbetat som cirkusartist och cirkuslärare.

Kristoffer är fortfarande en aktiv artist med eldnummer.

Akrobatik, parakrobatik, jonglering samt grunder i Luft tillhör Kristoffers specialområden.

Kristoffer är en av grundarna till cirkusskolan och han driver tillsammans med Emily även ett cirkuseventföretag Circus Le Fou AB som hyr ut och säljer det mesta inom cirkus.

Dem är även återförsljare av både teaterbelysning samt belysning av offentliga miljöer.

Läs mer på www.circuslefou.se